Huwelijkslocatie

Bruiloft in de DijksynagogeUw huwelijk is een historisch moment in uw leven. Wat is dan mooier om dit historische moment op een historische plek te laten plaatsvinden? De Dijksynagoge biedt u hiervoor een unieke gelegenheid! De gerestaureerde synagoge, lokaal cultureel erfgoed, biedt inclusief balkon plaats aan maximaal 70 personen. Gelet op de bouw en inrichting van de ruimte kunnen alle belangstellenden de voltrekking van het huwelijk van dichtbij meemaken. In 2003 is hiertoe door de stichting een overeenkomst gesloten met de gemeente Sliedrecht, mede ondertekend door de toenmalige burgemeester M. Boevée. Sindsdien zijn er vele voltrokken.

Om uw burgerlijk huwelijk in de Dijksynagoge te laten voltrekken hoeft u niet in Sliedrecht te wonen. Voor de ondertrouw zult u zich wel moeten vervoegen bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar in ieder geval één van u woont, maar daarna kan officiële de plechtigheid in Sliedrecht plaatsvinden. Voor de trouwceremonie wordt de synagogeruimte passend ingericht. De indeling is standaard, maar aanpassingen zijn mogelijk.
Een plattegrond treft u hierbij aan.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: € 250,–. Na afloop bieden wij u en uw gasten voor deze prijs – dus zonder extra kosten – in het onderhuis en eventueel in de besloten achtertuin en/of partytent koffie en thee met koosjere cake aan.

Daarnaast zult aan de gemeente Sliedrecht leges moeten betalen. Maar dat is in elke gemeente het geval. Voor de hoogte van de leges verwijzen wij u graag naar de website van de gemeente Sliedrecht: http://www.sliedrecht.nl Indien u daar bij de zoekfunctie ‘huwelijk’ intypt vindt u alle actuele informatie die voor u van belang is.

Indien u belangstelling heeft voor de voltrekking van Uw huwelijk in de Dijksynagoge maken wij graag vrijblijvend een afspraak met U. Wij laten U de synagoge van tevoren zien en nemen uw specifieke vragen en wensen met u door. Neem contact op met: 0184 – 411 527 of 0184 – 419 408 of stuurt u ons een mail: info@dijksynagoge.nl

Ook kunt u  het afsprakenformulier ingevuld aan ons retourneren. Wij nemen dan contact met u op. Voor de goede orde wijzen wij erop dat het niet mogelijk is een burgerlijk huwelijk op zaterdag of één van de joodse feestdagen (voor zover dit rustdagen zijn) te doen plaatsvinden.