Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KLUSJESDAG

20 juni 2014 @ 09:00 - 17:00

Alles in het leven heeft onderhoud nodig, dat geldt voor relaties, maar ook voor gebouwen. Ook de Dijksynagoge heeft onderhoud nodig. Daarom hebben wij als bestuur samen met onze vrijwilligers de (bijna) langste dag van het jaar uitgekozen om met elkaar klusjes te doen, waarvoor wij u hierbij van harte uitnodigen. We onderhouden dan niet alleen het gebouw, met allerlei grote en kleine klusjes, maar graag ook de relatie met u. Het belooft niet alleen werken, maar ook heel gezellig te worden. Kan dat dan samen gaan? Bij ons wel!

Zijn het zware klusjes? Zeker niet allemaal. Het varieert van een verfklus tot het opruimen van een kast, van werkzaamheden in de tuin, tot het vastplakken van losgelaten behang. Wij zorgen voor gereedschap en spullen. Wanneer u wat uurtjes beschikbaar heeft, zorgen wij ook voor wat te eten en drinken, uiteraard in stijl! De werkzaamheden staan gepland van ’s morgens tot vroeg in de avond.

Indien mogelijk, graag even van tevoren aanmelden, per mail of telefoon. Maar als u onverwachts (toch nog) komt bent u uiteraard ook van harte welkom!!

Gegevens

Datum:
20 juni 2014
Tijd:
09:00 - 17:00