NIEUWE KLUSJESDAG: 19 AUGUSTUS a.s.

Actueel, nieuws

Beste vrienden, belangstellenden,

Op 8 juli jl. hebben wij een klusjesdag in de Dijksynagoge gehad en dat was een succes! Gezellig bovendien, waarbij er meer werk verricht is dan we hadden verwacht en gehoopt. Als bestuur zijn wij onze vaste en dagvrijwilligers hier erg dankbaar voor!!

Maar het is voor herhaling vatbaar. Er liggen namelijk nog wel wat klusjes, waarvan het geweldig zou zijn dit voor de aanvang van het nieuwe seizoen zoveel mogelijk gedaan te hebben. Het gaat om schoonmaakwerk (o.a. de buitenboel), nog wat opruim- en kleine herstelwerkzaamheden. Daarnaast zijn er zaken die geverfd moeten worden, ook buiten. Ten slotte zijn er niet alleen aan het gebouw, maar ook in de tuin de nodige klusjes die een vervolg zouden moeten krijgen. Een paar stevige armen zou daarbij helpen, maar anderzijds maken “vele handen immers licht werk.”

Bent u of ben jij in de gelegenheid aan ons een paar uurtjes te besteden, dan bent u / jij van harte welkom ons te komen helpen. Wij zullen er ‘s middags ook zijn, als u dat beter uitkomt. Natuurlijk hopen wij op een dag met mooi weer, daarom ook in augustus gepland! Wanneer? Op vrijdag 19 augustus, welkom vanaf 9.00 / 9.30 uur
Voel u niet verplicht, maar wees verzekerd dat het niet alleen nuttig maar ook weer reuze gezellig zal zijn! Uiteraard zorgen wij de koffie, de thee etc.

Wilt u zich opgeven of heeft u vooraf vragen of suggesties, bel of mail ons even. Bij voorbaat dank!

Vriendelijke groet, namens het bestuur,
Ronald Kitsz

Tel: 06 – 109 78 191
Mail: info@dijksynagoge.nl