DONATEURS GEZOCHT

nieuwsbrief

Ook deze keer zijn wij genoodzaakt al vroeg in deze nieuwsbrief aandacht te vragen voor onze financiën. Recent lieten wij u weten dat wij uit onze vaste inkomsten zoals die van donateurs en rondleidingen onze reguliere kosten betalen. Kosten voor energie, kleine inkopen, beveiliging en verzekering. Echter, tegenvallers geven ons zorgen. Daarom bedanken wij langs deze weg onze donateurs voor alles wat u in het (recente) verleden allemaal reeds bijgedragen heeft!!

Ook nemen wij de vrijmoedigheid u te vragen een extra én – alleen als dat voor u mogelijk is – ook een extra grote gift aan ons over te maken. Wij zouden u daarvoor enorm dankbaar zijn. De Dijksynagoge heeft alle potentie voor een lange toekomst met veel activiteiten, aandacht voor de geschiedenis en ook het blijvend onderdak bieden aan de herinnering. Het is echt de moeite waard dit mede mogelijk te maken. Daarom doen wij een beroep op u. Daarnaast zij wij gestart met een actie om nieuwe donateurs te werven! Mogen wij op u rekenen? Wij zijn een ANBI instelling dus uw giften zijn fiscaal aftrekbaar, bij voorbaat hartelijk dank!

Uw gift is welkom op rekeningnummer: NL96 RABO 0399 3065 87, t.n.v. Stichting Dijksynagoge, Sliedrecht. Vragen of suggesties? Mail naar: penningmeester@dijksynagoge.nl